På di.dk anvender vi cookies til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing. Klikker du videre på sitet, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Du kan læse mere om cookies og fravælge brugen af dem på denne side.

Ingredienser i maden

For at sikre en længere holdbarhed, en god smag eller et reduceret indhold af fedt og sukker i din mad indeholder mange fødevarer en eller flere fødevareingredienser.

Godt bøfkød, velsmagende oste og chokolademousse med lavt fedtindhold. På en tur gennem supermarkedet tænker vi måske ikke så meget over hvordan maden er blevet til - men det gør virksomhederne bag.

For at sikre f.eks. en længere holdbarhed, en god smag, et reduceret indhold af fedt og sukker i din mad indeholder mange fødevarer en eller flere fødevareingredienser.

Kort sagt: Ingredienser hjælper os til at kunne vælge mellem de mange forskellige fødevarer, vi er blevet vant til i det moderne samfund.

Du kan læse mere om de mest almindelige ingredienser i menuen til venstre.

Allergi
Mange tror, at tilsætningsstoffer er årsag til allergi og overfølsomhed, men det er oftest helt almindelige fødevarer, f.eks. mælk, æg, fisk og nødder, som gør at mennesker bliver overfølsomme over for noget i maden.
Kontakt image
Chefkonsulent
Tlf: +45 3377 3684
Mobil: +45 2629 7765
E-mail: pefodi.dk